vegetables

Povrće se najčešće zdrava hrana, oni promiču zdravlje

Pravo povrća

Hren korijen biljke

Hren - korijen mnogih godina divlje biljke kupus obitelji. Prije nego što jesti tlo hrena i ribani začinjene octom i šećerom. Hren korijen mora imati barem 2-3 cm debljine i 20-25 cm u dužinu i površinu moraju biti glatke i svjetla, a meso - bijelo. Najbolji hren korijena dati prve ili druge godine, isti stari drveni korijene i previše gorko.

Nekoliko popularnih recepata ruske kuhinje, domaće hren: korijen hrena namočene u vodi, očistiti (struganje nožem), opran, zemlju u fini grater. Grated hrenom je staviti u zdjelu, ulijte otprilike isti iznos od kipuće vode, u neposrednoj blizini poklopac i hladi. Nakon toga, dodajte šećer i sol i ocat. Možete dodati naribani hren spreman kuha. Hren očistiti, oprati, slomiti, dodajte kiselo vrhnje, šećer, sol i promiješajte.

Hren korijen biljke materinjem biljkamožete zamijeniti vrhnjem s majoneze. U pakao s octom. Otprašeni operu mljeveno hren ribani, stavite ga u zdjelu, zaliti kipuće vode, pokriti posudu s poklopcem. Kada je pakao je cool, dodaje ocat, šećer i sol, i sve je temeljito mješoviti. Posluženo umak topla i hladna jela i. Hren sa kiselim vrhnjem. Pročišćeni hren, oprati, nasjeckati na rende, a zatim pomiješajte s vrhnjem, dodajući šećer i sol, dobro izmiješati.

Služio umak za kuhano, meso. U pakao s majoneze. Jebi ga nakon čišćenja i ispiranja zaljubljena u većoj, za povezivanje sa završenim majoneze, dodati ocat, šećer, sol, zatim promiješati temeljito. Posluženo umak ribljih i mesnih specijaliteta, kao i žele. Hren umak. Hren korijen mora biti potpuno čist i dobro isprati u hladnoj vodi, gumiran na rende, stavite u zdjelu keramike.

Nakon toga, ispunite ga s vodom, octom i dodati šećer i sol, promiješajte. Gotovi umak bi trebao biti pohranjeni u zapečaćeni kontejner. Hren umak poslužuje se s kuhanim mesom, ribom, žele da, šunka, zgusnut jela. Hren umak s kiselim vrhnjem i majoneze. U hren umak, kuhani hladno, dodajte kiselo vrhnje, majoneza i promiješati dok glatka.

Hren umak s kiselim vrhnjem i majonezu serviranog s mesom mliječi, kuhana za meso. Postavljanje broja proizvoda i formulacije nalaze se u jednom obroku u gramima ili kilogramima neto, ili u dijelovima.

Hren, ploča, hren korijen, biljka