vegetables

Povrće se najčešće zdrava hrana, oni promiču zdravlje

Pravo povrća

Brzo zamrzavanje povrća

Trenutno, raširena među kućanice je zamrzavanje voća i povrća, kao i  zelenila u kući zamrzivač. U takvim proizvodima su pohranjene ugljikohidrate, proteine, vitamine nestabilne na skladištu (osobito vitamina C), također čuva okus, boju, miris, izgled, itd. brzo zamrzavanje povrća peršine.  brzo zamrzavanje čuva prirodnu kvalitetu hrane.

Ako je potrebno zamrznuti Povrće i dobro oprati voće i povrće također pobijeliti;  stavite ih u kontejnere s tijesnim poklopcem ili plastične vrećice za zamrzavanje, hermetički zatvoreni;  gušće hrane će biti postavljen, manje vlage će ispariti od njih tijekom skladištenja, bolje kvalitete proizvoda;  Možete zamrznuti bilo povrće, voće, biljke, i gljive.  Najraniji zamrznuti kiseljak berbe može se smatrati loboda, kao što je on kasnije coarsens i njegovu kvalitetu pogoršava.

Loboda potrebno je razvrstati, isperite, raspasti. Zatim ga stavite u cjedilo i isprati s kipućom vodom, a zatim hladnom vodom. Rasfasuyte u posude za zamrzavanje ili celofan vrećice i staviti u zamrzivač.  Tako se sa špinatom.  Zamrzni smjesu za zelje i povrtne salate friedge 500 g svježih krastavaca, kopra 200 g, 300 g luka olovke, 100 g peršina.

Luk, ljekovitog bilja i krastavci oprati, nasjeckati, pomiješati, fasuem u vrećice ili plastične posude za zamrzavanje. Za kuhanje koristite zelje nisu topi.  Zamrzni smjesu za juhe i glavna jela 200 g kopra, peršina, 100 grama, 50 grama bosiljka, 50 g zeleni luk.  Svaki zeleni sortiranje, pranje, izrezati i staviti u vrećice za zamrzavanje.

Uporaba u juhe i glavna jela, raskidanje komada smjese, sezona jelo na kraju kuhanja.  Zamrzni smjesu od povrća za povrće ragu 500 g cvjetače 100 g mlade mrkve, 100 grama zeleni luk-glave, koromač 100g, 200 g grašak.  Karfiol s ciljem onesposobljavanja Kocheshkov mrkve jasno i izrezati. Kupus i mrkva blanshiruem 5-7 minuta, grašak za 4-5 minuta i ohladi.

Stavljanje izrezati luk, kopar i fasuem u kontejnerima za zamrzavanje van Ia.  Zamrzni smjesu za boršč 200 g zeleni luk s glave, 500 g paprike, 2 paprike gorak komorač 40 g, 50 g peršina, 1 češanj češnjaka, mladi.  Slatka paprika očistiti, blanshiruem 4-5 minuta, ohladi. Shinkuem trake s paprom gorak, dodati sjeckani luk, peršin, kopar i češnjak. Izmiješati, fasuem u posude za zamrzavanje.

peršin, kopar, bilje, luk, češnjak jelo