vegetables

Povrće se najčešće zdrava hrana, oni promiču zdravlje

Pravo povrća

Repa u narodnoj medicini

Ovo vremena i topline voli biljke poput rajčica i paprika, zahtijevaju način raste sadnog materijala, može se naći na gotovo svakom vrtu.  Beznadno daleko iza drugog povrća su također na sadržaj šećera, bjelančevina, soli, kalij i mnoge biološki aktivne tvari.

Uz zavidnu preranost i otpornost na nepovoljne vremenske čimbenike repa može narasti i do sjeverne granice poljoprivrede. I dalje na sjever raste, veći njegov sadržaj gomolja vitamini i biološki aktivne tvari.  U narodnoj medicini koristi za liječenje raznih bolesti Šveđanin.

Njegov sok liječi sa svježim ranama i teško ozdravljenje ulcers i gastro-intestinalni bolesti, zasluženo se smatra izvrsnim antiskorbutski, Šveđanin kaša pomoći i prehlade, i bol u zglobovima, a izvarak od korijena Šveđani pomaže u oporavku tijela .  Šveđanin iznimno se može držati u običnim podrumu, a godinu dana ili više.  Jednostavno ispunite korijen suhim pijeskom rijeke.

Mi smo gotovo zaboravili kako jesti rutabagas.  I ništa zahtjevno nije ovdje. Šveđanin u narodnoj medicini tijekomPohrustet sočan mesom svježeg korijena - užitak, grated repa zelje su dobri salate, topla jela i to je vrlo sličan okus kupus i može zamijeniti drugom u juhu i suzbijanje. Posebno korisno je kvaliteta u kasno proljeće, kada repa može zamijeniti u prehrani koja je završila u svježi kupus.

Nažalost, repa je sudbinu mnogih drugih prije popularne povrća.  Danas ne postoje uzgajivači koji su uključeni u uzgoj novih sorti ovog usjeva. Od 5 službeno odobren za uporabu u Ruskoj Federaciji Šveđanin sorti 4 - hraniti i samo jedan stol - ". Krasnoselskaya" Da, i ona je stavljena prije rata.  Rutabagas su dobri u do blago kiseli i neutralni tla.

To je narasla kao sjetvu sjemena izravno na greben, i kroz sadnice. U oba slučaja, zasijavanje se izvodi na kraju travnja. Razmak između redova bi 40 cm, a biljke su smješteni u redu za 20 centimetara. Njega je često umjereno zalijevanje, gnojenje i hoeing između redaka.

Posebnu pozornost treba posvetiti zaštiti bilja od štetnika. Rasadničarstvo od malih repa, i Flea zemlji mogu ih uništiti u jednom danu.  Uz dovoljno njege u 3 mjeseca sa svakom kvadratnom metru kreveta može biti sklopljen do 20 kg mrkve.  Denisov.

repa, jelo zelje, klice, zelena salata, korijen usjeva